Suomen Eurasier Kerho ry

Tervetuloa Suomen Eurasier Kerhon sivuille!

Eurasier on keskikokoinen, pystykorvamainen koirarotu, joka rauhallisen ja avoimen luonteensa vuoksi on erinomainen valinta perhekoiraksi.

Sen hyvä terveys, rauhallisuus, uskollisuus, mutkaton luonne sekä sopeutuvaisuus tekevät siitä arvokkaan perheenjäsenen.

Vaikka eurasier on hyvin valpas ja hyvä vahti, se haukkuu erittäin vähän. Sen alkurotujen, keeshondin, chow chow:n ja samojedin hyvät ominaisuudet ovat tehneet eurasierista ihastuttavan, tasapainoisen koiran.

Toisin kuin esimerkiksi chow chow, eurasier ei valitse isäntäänsä, vaan tottelee kaikkia perheenjäseniä. Eurasier on jalostettu yksinomaan seurakoiraksi, eikä se sovi käyttökoiraksi. Tarha- ja ketjupito pilaisi sen luonteen.


Ajankohtaista

Eurasier-viikonloppu Hankasalmella 9.-11.6.2017, jonka yhteydessä vuoden 2017 eurasier erikoisnäyttely

Kuukauden kuvia vuodelle 2017. Lähettäkää osoitteeseen webmaster(at)eurasierkerho.fi Kuvat vaakasuuntaisena ja minimileveys 1000 pikseliä.


Muutoksia sähköpostiosoitteisiin

Hallituksen uusi sähköpostiosoite on jatkossa eurasier.hallitus(at)gmail.com johon lähetetään kaikki hallitukselle tarkoitetut viestit.
Jalostustoimikunnan uusi sähköpostiosoite on jatkossa eurasier.jalostustoimikunta(at)gmail.com johon lähetetään kaikki jalostustoimikunnalle tarkoitetut viestit.
Vanhat hallitus(at)eurasierkerho.fi ja jalostustoimikunta(at)eurasierkerho.fi sähköpostiosoitteet poistetaan käytöstä 1.5.2017.Liity jäseneksi

Täytä jäsenlomake »


Jäsenille

Haluatko Eurasier-Uutiset sähköisessä muodossa?
Lue lisää »

Alueellisia eurasiertapaamisia

Kuvia galleriasta

Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan


Eurasierfoorumilla