Suomen Eurasier Kerho ry

Marraskuun kuva: Leiionspitz Othina

Ehdota kuukauden kuvaa »

Tervetuloa Suomen Eurasier Kerhon sivuille!

Eurasier on keskikokoinen, pystykorvamainen koirarotu, joka rauhallisen ja avoimen luonteensa vuoksi on erinomainen valinta perhekoiraksi.

Sen hyvä terveys, rauhallisuus, uskollisuus, mutkaton luonne sekä sopeutuvaisuus tekevät siitä arvokkaan perheenjäsenen.

Vaikka eurasier on hyvin valpas ja hyvä vahti, se haukkuu erittäin vähän. Sen alkurotujen, keeshondin, chow chow:n ja samojedin hyvät ominaisuudet ovat tehneet eurasierista ihastuttavan, tasapainoisen koiran.

Toisin kuin esimerkiksi chow chow, eurasier ei valitse isäntäänsä, vaan tottelee kaikkia perheenjäseniä. Eurasier on jalostettu yksinomaan seurakoiraksi, eikä se sovi käyttökoiraksi. Tarha- ja ketjupito pilaisi sen luonteen.


Ajankohtaista

Kuukauden kuvia vuodelle 2018. Lähettäkää osoitteeseen webmaster(at)eurasierkerho.fi Kuvat vaakasuuntaisena ja minimileveys 1000 pikseliä.

Suomen Eurasier Kerho ry:n talvipäivät 22.-24.2.2019
Lisätietoja


Taittajaa haetaan

Suomen Eurasier Kerho ry:n lehtitoimikunta hakee taittajaa. Taittajana pääset vaikuttamaan Eurasier-Uutisten visuaaliseen ilmeeseen ja osallistumaan lehden tekoon. Lisätietoja

Liity jäseneksi

Täytä jäsenlomake »


Alueelliset tapaamiset

Lisätietoja

Pentulista

Kennel Essente
Vapaana: 1 uros
Kennel Karhunpesän
Odotetaan syntyvän: viikko 49

Lisätietoja »
Ilmoita pentue »

Cloudy Bay's Dirlittan

Kuvia galleriasta

Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan
Siirry kuvagalleriaan